понедељак, 6. јул 2009.

Juli 2009.: Flying Stars repriza
Juli 2009. donosi reprizu godišnje Flying Stars karte, što znači da će uticaji biti u najmanju ruku intenzivirani (ako ne i duplirani).
Svi majstori klasičnog Feng Shuija slažu se u tome da najviše pažnje treba obratiti na Wu Wang zvezdu, poznatu i kao ’’Zvezda 5 žuta’’. Ovaj je je lokacioni uticaj poznat po tome što donosi lošu sreću, teškoće i komplikacije. Kada je dupliran, tada su i uticaji koje donosi, takođe – duplirani (neki od majstora sa kojima sam pričala kažu da ovaj uticaj u najmanju ruku znatno donosi ozbiljne teškoće). Poseban oprez se preporučuje u danima kada se uticaj ponavlja, tj. kada Wu Wang uđe u sever. Ti dani su:
9.juli
18. juli
27.juli
5. avgust
Ko može da oseti ovaj uticaj?
Pa ... svi kojima se u severu prostora nalaze ulazna vrata ili krevet, u julu će možda shvatiti prirodu ovog godišnjeg uticaja. Ukoliko postoji mogućnost da se u julu premesti krevet u neku drugu sobu ili deo sobe, to bi bio odličan lek. Poslovni ljudi koji sede u severu prostora ove dane treba da izbegavaju za sve važne aktivnosti (najbolje je provesti ih negde napolju).

Ne bi bilo fer a da ne napomenem da postoje i neki detalji koji ne pišu u knjigama, a odnose se na Wu Wang. Ova lokaciona zvezda naime, može da donese velike materijalne dobitke, ukoliko se koristi pažljivo i uz primenu Date Selection. Oni koji su je koristili kažu da sve to daje više nego odlične rezultate ali uz dosta nervoze i stresa.

Svi koji smatraju da imaju razloga da strahuju od ovog uticaja, mogu iskoristiti određeni dan i sat (npr. 8. juli, nešto posle 21h) da u ovu oblast postave neki metalni predmet (element metal kontroliše element zemlju; Wu Xing, teorija pet elemenata). Pošto dan sam po sebi sadrži i ’’Return to prosperity’’ kvalitet, efekti mogu biti više nego povoljni.
Samo bez mnogo lupanja i udaranja, molim! I ... javite rezultate.

Tzv. Wealth Qi je i dalje i u jugoistoku, koga za istu namenu treba koristiti tokom jula (radni sto), a jug je zbog He Tu kombinacije elemenata i dalje veoma povoljan, posebno za one koji rade kao pisci, novinari, predavači...

Ukoliko želite da privučete tzv. ’’Noble people’’, ljude koji bi mogli da vam pomognu, svakako razmislite o tome imate li mogućnosti da ovog meseca svoj lap-top stacionirate u jugozapad...

Нема коментара:

Постави коментар