субота, 24. децембар 2011.


Ceca – stanarka plavog zamka
U jednoj kompletnoj Feng Shui analizi, posebno kada je u pitanju situacija koja je teška i još se dodatno komplikuje skandalima koji se odigravaju jedan za drugim, analiza se vrši sa aspekata Ba Zi i Feng Shui.


Ba Zi Svetlane Ražnatović
Ba Zi je vid tradicionalne kineske astrologije, metoda poznata i kao Destiny Reading. Polazna tačka u ovoj analizi je kalkulacija tzv. Day Mastera ili Selfa osobe. Ceca je Xin Day Master, rođena u leto, kada je njen element inače slab; ipak, prisustvo tzv. Resource elemenata popravlja snagu njenog Selfa, što je prva odrednica u Ba Zi. Njena sudbina (Ba Zi karta) pokazuje, kako se i moglo pretpostaviti, kombinovanje grana.
Jedna od kombinacija ukazuje na njen veliki uspeh (Si-Chou, verovatno i You, ne znam sat rođenja), ali vidi se ugroženost tzv. palate supružnika, kao i stvaranje dva nova elementa, Metala i  Vatre. Vatra je posebno zanimljiva zato što za nju predstavlja moć i uticaj – ili kontrolu i samokontrolu, zavisi u kom se pravcu razvije.

Ovaj aspekt njenog života je veoma važan, zato što je prisutan i u tzv. palati supružnika i neposrednom okruženju. U Ba Zi jeziku, njen Day Master ili Self, ’’sedi’’ na moći, što nju i čini moćnom figurom, odnosno stavlja je u okruženje moćnih ljudi, u koje je svakako spadao i njen suprug. Zanimljivo je da je suprug opisan kao osoba takmičarski nastrojena, ali i ljubazna i spremna da čini drugima, što je svakako viđenje koje je ona imala o njemu (jer svačija sudbina pokazuje doživljaje te osobe).
Ovakva konstelacija upućuje na to da je i ona okrenuta drugima, da voli da čini, da voli da je vole, da je prema bliskima ljubazna i darežljiva, i sl.  
Od 2006., ona je novom periodu Jia Yin koji se završava sa 2015. godinom; tekući period je ujedno i ključ za objašnjenje svih događaja koji se dešavaju u njenom životu poslednjih godina. Iako je njen profil ličnosti Diplomata a subprofil Ratnica, a njen Self jak, uticaji koji dolaze iz spoljašnjeg sveta ovih deset godina nisu ni najmanje milostivi. Naime, desetogodišnji period je u tzv. odnosu povreda sa njenim Day Pillar, i direktno cilja njenu palatu partnera. Objašnjenja tim povodom nisu potrebna svi znamo šta se desilo; zanimljivo je jedino to što su ovo zvezde pokreta, pa je moja pretpostavka na osnovu konstelacije, da je atentat prvobitno bio smišljen da bude u pokretu /ovo nije prvi slučaj da konflikt dve zvezde putovanja donese smrtni slučaj/.
Težina ovog perioda se vidi po tome što se njeni gubici nastavljaju, i to sada ne samo emotivni, već i finansijski, što nije čudno sa obzirom na to da Drvo (iz perioda) za njen Day Master predstavlja – novac. Bazično, svi sukobi do kojih dolazi jesu sukobi oko novca i u vezi sa novcem, i potiču na izvestan način od njenog partnera.
Interesantno je da ona već ima u svojoj sudbini (Ba Zi) odnos povreda, koji svedoči o tome da njena ljubaznost, želja da ugodi i nedostatak opreza, mogu da dovedu do situacija u kojima će ne samo izvući kraći štapić, već će biti i povređena i razočarana.
Da ne dužim, sve ovo traje, u većoj ili manjoj meri, do 2015.godine, a kriza je okinuta u godini koja je ista kao i period, 2010. (Geng Yin godina).  


Нема коментара:

Постави коментар