субота, 2. мај 2015.

Feng Shui: uputstva za klijente

Kako da Feng Shui najbolje radi za vas

 1. Nemojte uzimati novi prostor bez konsultacije.

Razlog je očigledan i sasvim jasan: upravo TU vam mogu pomoći najviše, a sve ostalo je samo pitanje popravki i ispravki (rešenja drugog ili trećeg reda). Na kraju, uvek se ispostavi da ispravljanje mnogo više košta nego da su resursi bili uloženi u traženje najbolje opcije među ponuđenima. Ubuduće, bilo da se radi o placu, samostalnom objektu ili jedinici unutar stambenog ili poslovnog kompleksa, KONSULTUJTE SE PRE nego što donesete konačnu odluku, zato što ćete sa tom odlukom morati nadalje da živite ili poslujete!

2. Zovite me za godišnju reviziju prostora – godišnju Feng Shui konsultaciju.
U 2015, možete imati problema zato što su vam možda vrata u zapadu. Ili vam se tu nalazi veliki akvarijum. Ili manji akvarijum. Ili možda čak i spavate u zapadu. Ili vam je glava okrenuta ka zapadu kada spavate. Ili gledate ka zapadu dok sedite za svojim radnim stolom...  Ukoliko ne želite da se žalite na poslovne rezultate tokom cele naredne godine ili na loše spavanje i probleme sa ljudima, bolje se unapred upoznajte sa dešavanjima u vašem prostoru. U sklopu moje godišnje Feng Shui konsultacije, radim i godišnju Ba Zi konsultaciju, da bih vas upoznala sa vašim ličnim tokovima u narednoj godini, sa tim kako godina deluje na pojedine aspekte vašeg života, šta možete da očekujete, kako da planirate aktivnosti po mesecima, itd.

3. Konsultujte me kad se pojavi nešto što vam zadaje problema ili ukoliko postavite novi cilj.
Lične i poslovne potrebe se itekako menjaju, pa se u skladu sa tim menjaju i PRIORITETI. Nekada je to u vezi sa prostorom i možda je lako rešivo (samo vas sklonim iz određene oblastiJ). Nekada samo pronađem neki drugi, bolji pravac (ili lokaciju) do ostvarenja cilja ili postizanja promena, a dešava se i da savetujem - aktivaciju. Ukoliko se pojave iznenadne zdravstvene tegobe, to je znak da nešto svakako treba menjati!

4. Ukoliko stvari stoje, razmislite o aktivacijama!
Neki od vas su sa uspehom koristili aktivacije, dok su ih drugi preskakali (isto tako sa uspehom). Nakon trogodišnjih ispitivanja njihovog delovanja, sasvim je jasno da one – DELUJU. Možete da aktivirate Nobleman Star (ukoliko radite sa ljudima, trebaju vam informacije, želite kontakte), Peach Blossom star (želite pažnju medija i bolji socijalni život), Intelligence star (treba prepoznati prilike, ili ih treba i stvoriti).
Takođe možemo aktivirati i određene Hexagrame u vašem prostoru (2-15 dana, velika posuda sa vodom i sveća), za određene posebne svrhe (definiše se cilj). Do sada sam ovu aktivaciju uspešno primenjivala za prodaju nekretnina i kombinovala sam je sa Noblemanom radi pronalaženja brzih solucija i pravih ljudi.

Ukoliko ništa ne može da se uradi, i TO ću vam reći - zato što je to moj stil. 
I zato što smatram da je najbolje biti realan, jer verujem da je to izraz postovanja i da gradi poverenje na duge staze. Ko god da vam obećava mnogo, bez da prethodno sagleda STVARNE KAPACITETE vašeg prostora, taj je, pa recimo, PREVIŠE optimističan.
Jer, nekada se MOŽE nešto uraditi, a nekada NE može. A sve to lepo piše u vašim Ba Zi, kao i u u vašem prostoru...

Нема коментара:

Постави коментар