уторак, 31. март 2009.

Povoljni dani u APRILU 2009.

Vreme brzo prolazi.
Cini mi se da sam koliko juče davala povoljne dane za mart, kad evo već stigao april!
U martu sam akcenat stavila na detox i dijetu, u aprilu ćemo videti šta ćete dobiti:)
Slede povoljni dani u aprilu:
7.4. Ren Wu, Full day, veoma povoljan dan za sve aktivnosti, osim sahrana; heksagram dana je ``vetar``; nije za rođene u godinama Pacova. Dan više podržava dugoročne aktivnosti, nego kratkoročne. Na žalost, nema povoljnih sati (svi su i + i -).
9.4. Jia Shen, Stable day, posebno dobar za početak radova na objektima; heksagram dana je ’’još nije postignuto’’; nije za rođene u godinama Tigra. Povoljni sati: 9-11h.
10.4. Yi You, Initiate day, povoljan za useljenje, venčanje, putovanje, početak poslovanja; heksagram dana je ’’povlačenje’’; nije za rođene u godinama Zeca. Povoljni sati: nema ih. Izbegavajte najlošiju kombinaciju 9-11h, a možete iskoristiti period 17-19h.
13.4. Wu Zi, Success day, izuzetno dobar dan; heksagram dana je ’’početak’’, nije za rođene u godinama Konja. Povoljni sati: 15-17h.
22.4. Ding You, Initiate day, druga opcija; heksagram dana je ’’uticaj’’; nije za rođene u godinama Zeca. Povoljni sati: 11-15h.
24.4. Ji Hai, Danger day, za početak kurseva, ispite, one koji se bave pisanjem, kao i za razne spiritualne aktivnosti; heksagram dana je ’’posmatranje’’; dan je ok za pomeranje nameštaja radi bolje orijentacije uzglavlja, radnog stola, itd; nije za rođene u godinama Zmije. Povoljni sati: 11-15h
25.4. Geng Zi, Success day, veoma dobar dan, posebno za nekretnine; heksagram dana je ’’uvećanje’’; nije za rođene u godinama Konja. Povoljni sati: 15-19h.
Za početak važnih aktivnosti izbegavajte: 11., 12., 18. i 29.4.
Nov element koji sam vam dala u ovom pregledu jesu heksagrami.
Svaki heksagram ima svoje dobre i loše strane i tako deluje na određeni dan i aktivnost koja se u njemu preduzima. Tako je npr. 31.3. 2009., na dan otvaranja TC UŠĆE, vladajući heksagram bio ’’napredovanje’’. Pre nego što se odlučite za neki dan, pogledajte koji heksagram vlada tim danom i da li vam to što heksagram predstavlja – zaista i odgovara.

Нема коментара:

Постави коментар