субота, 9. мај 2009.


Povoljni dani u maju 2009.
Vreme brzo prolazi, pa sam zaboravila da je već maj.
Dobro je što su me neki podsetili da je vreme za novi post:))

Slede povoljni dani u maju...
Remove day, 25.05., heksagram Upornost
Ovaj dan je povoljan za početak dijete, detox-a (korišćenje gline, colon cleansing, i sl.) ili manje kozmetičke intervencije (kao npr. uklanjanje mladeža, fleka, ožiljaka, peeling lica, anti-celulit tretman, i sl.).
On je OK i za početak tretmana lekovima (koji treba da uklone neke simptome). Ukoliko razmišljate o tome da počnete da koristite neke biljne čajeve, tablete koje pomažu mršavljenje ili detox, 25.maj je za to odličan dan. Ovaj dan je povoljan i ako imate probleme koji želite da sredite razgovorom (uklonite prepreke) ili ako prepreke nameravate da uklonite na sudu.
Ovaj dan možete iskorisiti i za Space Clearing, kao i za manje radove u kući (popravke nekih stvari koje već dugo stvaraju probleme).
Dan nije povoljan za rodjene u godinama Pacova (1948., 1960., 1972., 1984., 1996.), osim ako se radi o dijeti (za tu svrhu je za njih čak i najpovoljniji, zato što je potrebno ’’slomiti’’ stare krute strukture).


Danger day, 31.05., heksagram Hraniti
Iako bi se po nazivu dana moglo pomisliti da je to dan za izbegavanje, ipak nije tako.
Ovaj dan je posebno povoljan za Feng Shui svrhe, tipa: podešavanja nagiba vrata, intervencije na vratima, pomeranje nameštaja, i sl.
Nije povoljan za rođene u godinama Konja (1942., 1954., 1966., 1978., 1990.).
Za one čiji je DM voda, ovaj dan može biti povoljan za novac.

Za manje važne aktivnosti, postoje i manje povoljni dani:
- 29.05., Initiate day, OK za manje važne aktivnosti (hex. Prepreke), nije za rođene u godinama Zmaja;
- 10.05., Open day, povoljan za razgovore i početak pregovora, iako nije za dugoročne projekte i nije za rođene u godinama i danima Petla;
- 22.05., još jedan Open day, za koji važi sve isto kao i za 10.05.;

Svi vi koji stalno pratite moj blog, možete da primetite da je u maju broj povoljnih dana veoma mali i svodi se praktično na jedan dan, 25.05.
Na žalost, ni u junu 2009. neće biti bolja situacija!
Ali zato će juli biti mnogo izdašniji...

Нема коментара:

Постави коментар