понедељак, 16. новембар 2009.

Povoljni dani

Povoljni dani u novembru
Znam, znam, neki od vas su mi pisali da čekaju ovaj post sa nestrpljenjem od početka novembra...
Evo, konačno i stiže :)
15.11.2009. Veoma povoljan Remove day. Ukoliko imate zdravstvenih teškoća i-ili pravnih problema, ovaj dan možete iskoristiti da ih uklonite. Primer? Odete kod lekara tog dana, velike su šanse da ćete dobiti dobar lek. Pravni problemi – pokušajte da se dogovorite ovog dana. 
Takođe, ukoliko postoje drugi problemi kojih želite da se rešite, ovaj dan je idealan. Npr. ako imate miša u kući,  odličan dan za postavljanje klopke. Ili ako želite da u svom domu napravite veliko spremanje, Remove dan je dobar izbor. Za Space Clearing takođe!
Ipak, treba izbegavati intervencije, kozmetičke i medicinske; ova preporuka nema veze sa samim Remove danom, već samo sa OVIM Remove danom.
Ovaj datum nije pogodan za one koji su rođeni u godinama Konja i mesecu junu.
18.11.2009. Stabilan dan, veoma povoljan, iako sadrži i loše elemente (zastoji, sporiji razvoj događaja). Odličan za sve čiji je Day master Yang Voda, Ren (novac). Nije povoljan za rođene u godinama Petla i mesecu septembru. Stabilan dan je inače povoljan za većinu aktivnosti od kojih očekujemo postepeni razvoj.
21.11.2009. Danger day, povoljan dan. Ovaj dan je uglavnom za manje značajne aktivnosti, npr. pomeranje nameštaja... I nije za rođene u godinama Pacova i mesecu decembru.
22.11.2009. Success day, povoljan dan. Iako se radi o generalno povoljnom danu, heksagram dana donosi opciju različitih mišljenja i rešavanja neslaganja na sudu, pa o tome treba povesti računa /ukoliko se potpisuje nešto, dobro proveriti sve aspekte ugovora; eventualno tražiti anex koji bi mogao da spreči buduće komplikacije; to bi trebalo da bude dovoljno/. 
Dan treba da izbegavaju rođeni u godinama Bivola i mesecu januaru.
30.11.2009. Stable day, izuzetno povoljan dan. Ovaj dan svakako treba iskoristiti, zato što je odličan za čitav niz aktivnosti, počevši od najmanjih pa do onih zaista značajnih /razgovor, upućivanje predloga, preseljenje, oročavanje novca, kupovina nekretnina.../. Heksagram dana je Regulisanje, pa je stoga dan povoljan za sve aktivnosti koje imaju za cilj da stvari dovedu u red!       
Dan inače nije povoljan za rođene u godinama Petla i mesecu septembru; važne aktivnosti treba započeti 11-14,30.
6.12.2009. Open day, veoma povoljan dan, posebno za razgovore i saznavanje informacija koje vam trebaju. Ukoliko ste se pitali zašto ste imali problema sa nekim ljudima, ovaj dan može biti prilika da to i saznate; zakažite razgovor sa njima! Ovaj dan sadrži zvezdu Remove God, koja je odlična za uklanjanje prepreka. Dan nije za rođene u godinama Zeca i mesecu martu.

1 коментар: