недеља, 20. децембар 2009.

Feng Shui za pocetnike - Ming Gua predikcija

2010., za vas /Gua 6,7,8,9/ 
Gua 6: Iako su elementi vaše Gua i zvezde 9 suprotstavljeni, ova dva ipak imaju čvrstu vezu koja potiče iz zajedničkog mesta u rasporedu trigrama. Samim tim, a i pošto je zvezda 9 ’’vremenska’’ u tekućem periodu, stvari neće biti loše, već će se, naprotiv, pokrenuti. Spoljašnji svet će vas izazivati da se menjate i usavršavate, da postanete fleksibilniji i izađete van okvira sopstvene krutosti i uloga koje ste podelilli u svom svetu. Naravno, biće tu i malo natezanja sa spoljnjim uticajima, žalićete se da se od vas stalno nešto zahteva, ali to vam je u prirodi -da budete previše kritični. Čuvajte pluća ove godine (prehlade), uzimajte Cordyceps ili neki drugi pojačivač imuniteta. Stariji muškarci bi mogli da budu popustljiviji prema svojim sinovima.
Gua 7: Gua 7 ljudi će u 2010. biti prilično zauzeti i okrenuti spoljašnjim aktivnostima. Njih čeka puno toga novog pa bi se slobodno moglo reći da je 2010. godina za njih godina novih početaka. Iako im se povremeno može činiti da je spoljnji svet protiv njih i da nemaju dovoljno podrške, zapravo je pravo vreme da se iskažu i napreduju. Motivaciju će ove godine povremeno gubiti, pa bi bilo dobro da je traže na mestima gde zasigurno znaju – da će je naći. Ukoliko treba birati gde otići na odmor tokom godine, između mora i planine, odaberite – planinu.

Gua 8: Za Gua 8 ljude, iduća godina neće biti jednostavna i laka. Nezavršeni poslovi u vezi sa imovinom će doći na naplatu, iako je sasvim moguće da se ukažu i neke šanse za dodatnu zaradu, preko nekretnina. Zdravlje je posebna tema godine i veoma je važno da se o njemu posebno povede računa i da se napokon promeni sve što treba da bi se ostvario psihofizički balans. Digestivni organi su osetljivi pa je ishrana veoma važna, a ukoliko već postoje problemi, najbolje je izbegavati severoistok tokom čitave godine /posebno važi za trudnice čiji je Životni trigram 8/.
Gua 9: Za vas, 2010. godina može doneti dosta užurbanosti i nervoze. Bićete nestrpljivi i skloni konfliktima i smetaće vam svo to mešanje drugih ljudi, pa čak i njihova podrška i izrazi ohrabrenja. U kontaktima, budite oprezni i vodite računa o detaljima zato što je pojačana mogućnost da budete strana u parničnom postupku. Svoju emotivnu ravnotežu gradite odlaskom na jogu ili neki drugi vid rekreacije, zato što ćete tako potrošiti taj višak energije koji ćete stalno osećati kao vrstu pritiska. Samo polako i jedno po jedno, bez preteranog uzbuđivanja; ukoliko uspete u tome, na kraju godine moći ćete sebi da kažete da ste u 2010. – dobro prošli!

Нема коментара:

Постави коментар