субота, 19. децембар 2009.

Vaš Gua u 2010.

2010., za vas /Gua 1,2,3,4/ 
U većini Feng Shui proračuna, vreme je važno.
Kada kažem vreme, mislim na kinesku solarnu godinu.
Koja počinje 4. februara.
Te tako, mi u Feng Shui Business-u, računamo da 2010. godina (metalni Tigar) počinje 4. februara.
Tako da se sva ova Gua predviđanja odnose na 2010. godinu, od februara 2010., do februara 2011.
U prošlim postovima, mogli ste da pročitate o Ming Gua, Životnom trigramu i kako da ga izračunate.
Sada ću vam pokazati kako se rade predikcije za svaki Gua (Životni trigram), kombinovanjem Gua i Fei Xing (Leteće zvezde).
Gua 1: Kombinacija Drva i Vode u 2010. , Gua 1 osobu usmerava ka spolja. Potreba da se iskažu sopstveni potencijali je izražena a kreativnost je na vrhuncu, pa je 2010. je za vas odlična prilika da se usavršavate i radite na svojim talentima. Posebno povoljan mesec za sopstvenu promociju jeste septembar. Mlađe osobe sa Životnim trigramom 1 mogu očekivati dinamičan ljubavni život i veliku angažovanost na studijama. Upotrebite ovu kombinaciju energija da biste se iskazali i završili započete projekte.
Gua 2: Hmmm., vama 2010. neće doneti mnogo olakšanja. Godišnja zvezda 5 u kombinaciji sa vašom Gua može učiniti da se osećate teški i tromi. Moguće je da ćete se teško odlučivati na pokret i promene i da ćete radije da se skupite u svom malom svetu nego da izađete napolje. Istina je, tamo vas čekaju mnogi problemi za rešavanje, među njima i neki hronični. Ali to je, draga Gua 2, prilika da nešto naučite. Ove godine, veoma je važno da poradite na svim hroničnim problemima, posebno zdravstvenim. Upornost u svemu što radite i vera u rezultate na dugoročnoj osnovi, jesu vaše oružje. I povrh svega, budite oprezni i budni, koliko je god to moguće, zato što je povećana mogućnost povreda. Vodite računa o zdravlju, i obavezno se predajte nekoj fizičkoj aktivnosti, iz manje rizične kategorije. 

Gua 3:
Gua 3 ljudima u posetu dolazi zvezda 6 koja je u trenutnom periodu ’’blago povoljna’’. Ipak, zbog odnosa elemenata (Metal seče Drvo), ukoliko je ovo Gua mladog čoveka, on može očekivati probleme u porodici, koji uobičajeno dolaze od oca (6=Qian=otac, autoriteti, ali i glava...) ili šefa. Moguće je i da će se odlučiti da napusti kuću i krene ’’trbuhom za kruhom’’ (slika Gua 3, Zhen Gua). Svi Gua 3 treba da povedu računa o svojoj obući i da paze gde staju, zato što su noge slaba tačka, posebno 2010.g. Svi ostali Gua 3 mogu očekivati povećane zahteve iz spoljašnjeg sveta, od strane članova porodice ili šefova. Ukratko rečeno: dosta angažovanja oko stvari drugih, sa malo istinskih rezultata. 
Gua 4: Emotivnost Gua 4 će u 2010. biti dovedena do vrhunca, zbog delovanja zvezde 7. Preterana emotivnost vodi do jakih reakcija, što opet može dovesti do puno nepotrebnih konflikata i problema. Ovo je posebno naglašeno ukoliko Gua 4 osoba spava u jugoistoku prostora. Pošto je zvezda 7 u tekućem periodu nepovoljna, a priroda joj je nasilna, svoju imovinu treba zaštititi a u prevozu treba biti oprezan. Nemojte verovati glasinama, proverajavte informacije koje vam prenose drugi, posebno mlade žene. Ne preterujte u izlascima, to vas može iscrpeti. Postavljajte granice svojim emocijama, pijte čaj od žalfije, smirujte se šetnjom ili odlaskom na bazen (voda je za vaš Gua dobra, zato što el. Voda, bazen, hrani vaš Gua!).

Нема коментара:

Постави коментар