недеља, 10. јануар 2010.

Povoljni dani u januaru 2010.

Poslednji povoljni dani u 2009.

Po kineskom solarnom kalendaru, godina Tigra počinje 4. februara 2010. (mesec Tigra), što znači da je januar poslednji mesec u godini (Chou - Bivo).
Povoljne dane koji slede (a nema ih baš mnogo) iskoristite da isplanirate i-ili započnete značajne aktivnosti.
11.1. Xin You dan /dan Uspeha/ prilično povoljan dan
Dan nije za one koji su rođeni u Xin You danu /mesecu, godini/ kao ni za rođene u godinama /mesec, dan, sat/ Zeca. Dan je, sa druge strane, odličan za sve čiji je Day Master slaba Voda. Posebno je povoljan za sve koji bi hteli da započnu redukcionu dijetu (u ovu svrhu dan je odličan za Zeca, takođe), posete lekara, započnu akupunkturu... Ukoliko u vašim Ba Zi dominira Metal, tada ovaj dan nije povoljan za vas; sa druge strane ukoliko je Metal baš onaj element koji vam treba ... dan je izvrstan! Dan je takođe OK za jak DM Zemlja kao i za sve koji imaju puno el. Zemlja u svojim Ba Zi.
Za sve ostale, dan sadrži zvezde Remove God i Heavenly Doctor, što znači da je izvrstan za sve u vezi sa zdravljem, kozmetikom i Space Clearing-om.
Ukoliko postoji potreba za postavljanjem elementa Metala u prostor (zvezde 2,5), onda je ovaj dan izvrstan za tu svrhu.
16.1. Bing Yin dan /dan Uklanjanja / odličan dan
Odličan dan za sve koji su rođeni zimi i sa malo el. Vatre u sudbini (Ba Zi).
Sam po sebi, dan je odličan za sve vrste uklanjanja prepreka, počevši od čišćenja, preko kozmetičkih intervencija, pa do odlazaka u ustanove koje imaju veze sa nastalim problemima.
Dan je takođe veoma povoljan za sve u vezi sa porodicom.
Dan nije povoljan za rođene u godinama Shen (Majmun).
23.1. Gui You dan / dan Uspeha / odličan dan
Odličan dan za započinjanje važnih aktivnosti; najbolje vreme: 11-13h.
U važne aktivnosti spadaju: registracija firme, početak poslovanja, sklapanje novog ugovora, preseljenje, veridba, venčanje... I ovaj dan je odličan za iste stvari kao i 11.1., zato što sadrži neke slične uticaje. Dan nije za one koji su rođeni u Gui You danu /mesecu, godini/ kao ni za rođene u godinama /mesec, dan, sat/ Zeca.
Da biste proverili svoje Ba Zi, pogledajte kalkulator u Ba Zi sekciji na site-u: http://www.feng-shui.in.rs/

Нема коментара:

Постави коментар