субота, 10. април 2010.

feng shui Q & A ... i dalje

Odgovor na pitanje (2)
Drugi element analize tiče se vašeg prostora.

Pitanja koja se ovde postavljaju jesu:
- Da li vama i suprugu odgovaraju ulazna vrata prostora (informacije o tome imate u ranijim postovima i Sensi od prošle godine, a takodje imate i kalkulator na site-u)?
- Koja se Mountain Dragon nalazi na ulaznim vratima i (što je još važnije) u vašoj spavaćoj sobi? Ovo se pitanje odnosi na raspored tzv. Letećih zvezdi u vašem prostoru (Fei Xing).
- GDE vam se nalazi krevet (nije dobro kada se nalazi na prelazu izmedju dva sektora - kada se prostor podeli na 9 jednakih delova)?
- KREVET treba da bude zaklonjen u odnosu na ulaz u prostoriju, sa uzglavljem položenim uza zid, i orijentacijom koja odgovara najmanje JEDNOM supružniku...krevet ne treba da bude uglavljen izmedju regala i ne treba da se nalazi IZA vrata ili odmah na ulazu u sobu...i nad njim ne treba ništa da visi (police, luster), niti da ka njemu upiru oštre ivice regala, itd.
- Da li možete da iskoristite svoj Tian Yi pravac, zato što orijentacija uzglavlja umnogome određuje slaganje sa partnerom i utiče na postojeće reproduktivne sposobnosti...?
Ukoliko vama i suprugu ne odgovaraju ulazna vrata (u kuću), to uvek znatno iskomplikuje i oteža opšta životna pitanja, pa i ovo koje vas muči.
Zato, prvo proverite ulazna vrata.
Zatim pređite na spavaću sobu i položaj kreveta.
Ukoliko ne vladate sa Letećim zvezdama, makar proverite sve što možete u vezi sa pozicijom kreveta (položaj u sobi, itd.)...To nije teško i to možete sami...))

Нема коментара:

Постави коментар