уторак, 15. фебруар 2011.

Feng Shui 2011, IX

OSTALI (nepovoljni) uticaji ili tzv. godišnje aflikcije


O godišnjim aflikcijama treba da vode računa uglavnom oni koji razmišljaju o renoviranju svog prostora. Aktivnosti poput menjanja parketa, rušenja zidova, premeštanja teškog nameštaja i drugog, mogu ’’okinuti’’ problematičnu energiju u ovim oblastima. Ukoliko se planira renoviranje u ovim oblastima, najbolje je da se pronađe pravo vreme u godini da se radovi bezbedno započnu, zato što je to moguće izračunati.
 U 2011., Sui Po i San Sha se nalaze u zapadu, a pošto se smatra da ’’ometanje’’ SP može doneti konflikte sa drugim ljudima, pravne i probleme sa šefovima i autoritetima, dok ’’ometanje’’ SS može doneti sklonost nezgodama kao i emotivne probleme, treba izbegavati radove u ovim oblastima.
P.S. Takođe se preporučuje izbegavanje SS za orijentaciju uzglavlja.

U 2011. godini, Tai Sui ulazi u istok prostora. Univerzalno pravilo je da ovu oblast ne treba uznemiravati /izbegavati renoviranje i kopanje zemlje oblasti/, ukoliko ne želimo da se ova uznemirujuća energija proširi po prostoru /nervoza, konflikti, zdravstveni problemi./
Ukoliko je istok lični povoljan pravac, tokom 2011. ga ipak treba ga izbegavati za orijentaciju uzglavlja i radnog stola.

Нема коментара:

Постави коментар