петак, 11. фебруар 2011.

Feng Shui Update 2011, III

SEVEROZAPAD u 2011.
Zvezda 8, najbolja zvezda u tekućem periodu, u 2011. ulazi u severozapad, čime ova oblast dobija infuziju energije rasta i napretka.


Posebnu koristi od ove situacije mogu da imaju oni poslovni objekti čija vrata gledaju ka SZ i-ili gde se kancelarija direktora nalazi u SZ delu prostora. Najveću dobrobit mogu očekivati vlasnici prostora čiji se ulaz nalazi u prvom delu severozapada, poznatom kao SZ1, kao i u prostorima gde sever i severozapad čine jednu celinu (nema zidova između dve oblasti). Delatnosti koje mogu imati najviše koristi od ulaza u severozapadu prostora tokom 2011. jesu sve one vezane uz geologiju i rude, kao i razne vrste istraživanja i ispitivanja kvaliteta tla, namirnica, ekoloških istraživanja...

Treba napomenuti da je zvezda 8 je posebno ’’blagonaklona’’ prema onima koji zarađuju iz tzv. redovnih prihoda, dakle od plate i redovnog posla (za razliku od honorara, dodatnog posla, prihoda od berze i sl., koji ne spadaju u ovu kategoriju). Ova zvezda daje dosta posla (ukoliko su postojeće zvezde u oblasti povoljne), a zarada se ovde zasniva na malom rabatu i velikom obrtu.

Pošto je ova zvezda vezana uglavnom uz finansije, oni koji rade od kuće mogu da iskoriste ovaj godišnji uticaj tako što će svoj radni sto premestiti u severozapad prostora, ili barem u SZ prostorije u kojoj rade.

Severozapad je tokom 2011. sedište još jednog, veoma povoljnog uticaja, Long De, koji dodaje dobru sreću onima čija se ulazna vrata nalaze u prvim stepenima severozapada (ili koji tu spavaju).

Нема коментара:

Постави коментар