петак, 11. фебруар 2011.

Feng Shui Update 2011, IV

ZAPAD
Zvezda 9 purpurna u 2011. ’’uleće’’ u zapad, pa tako u 2011.g., zapad postaje drugi sektor po povoljnosti, odmah iza severozapada. Za razliku od zvezde 8 koja je povoljna za napredovanje onih koji imaju redovne prihode, zvezda 9 bolje prilike daje onima koji zarađuju od svojih projekata, povremenih poslova, honorara, izdavanja nekretnina, berze, itd. U tom smislu, koristi od vrata u zapadu tokom 2011. mogu imati vlasnici marketinških agencija, nevladinih organizacija, medijskih kuća...


Što se tiče privatnih prostora, oni koji žive u prostorima gde su ulazna vrata u zapadu i-ili spavaju u zapadnoj sobi, tokom 2011. mogu primetiti da lakše uspostavljaju kontakt sa drugim ljudima kao i da im se upravo preko njih otvore nove mogućnosti za ličnu ekspanziju. Ukoliko postoji potreba za proširenjem kontakata, opcija spavanja u zapadu prostora ili zapadu spavaće sobe u tekućoj godini postaje – veoma praktična.

Osobe koje rade od kuće i posao im zavisi od kontakata sa drugim ljudima, mogu pokušati sa premeštanjem radnog stola u zapad prostora i-ili radne sobe. Najbolji savet za sve oni koji bi želeli da osete dobrobiti od ovog godišnjeg uticaja jeste da što više borave u zapadu prostora, uz uslov da se tu nalaze odgovarajuće zvezde u primarnoj Fei Xing mapi prostora.

Нема коментара:

Постави коментар