среда, 26. август 2009.

Classically Feng Shuied

Feng Shui 2009.: problem vrata /i odgovor na pitanje/
Tzv. godišnje aflikcije mnogima zadaju velike glavobolje.
Do sada sam dobila najmanje desetak mailova od ljudi čija se vrata nalaze u Chou sektoru ili gledaju ka Chou pravcu  /22.6-37.5 stepeni kompasa/, i koji se žale na velike probleme.
Da podsetim: Chou je ove godine sedište malignog uticaja poznatog na zapadu kao Grand Duke.
Kada se u ovom sektoru nalaze ulazna vrata, tada se GD uticaj neprekidno ’’okida’’, te Qi iz ovog nepovoljnog pravca ulazi u dom.

Koga pogađa?
Onoga koji izdržava porodicu, tzv. breadwinnera, najčešće oca porodice. Njemu se događaju razne neprijatne stvari, koje se preko njega prelivaju i na ostatak porodice. Da stvar bude gora, u Chou sektoru se ove godine nalaze i uticaji koji loše utiču na zdravlje.
Sve se može ’’okinuti’’ ili kulminirati u aprilu i julu /i oktobru/, zato što se radi o mesecima koji su (svi) u nekoj vrsti sukoba sa Chou. Takođe, rođeni u godinama Koze, Zmaja i Psa mogu jače osetiti loš uticaj ulaznih vrata u Chou sektoru, nego rođeni u drugim godinama.
Većina porodica čija su vrata u Chou sektoru, ove godine je imala nekih pravnih problema /dugovi, sudovi, policija, mahom zakonski problemi i komplikacije/. To se dešava i zato što je tema svih Graveyards, zemljanih znakova, imovina. Pa zatim samodisciplina; kada se čovek ne može sam ograničiti, tada sledi štednja i-ili dolaze ograničenja spolja /sudovi, policija/.

Postoji li lek?, pitaju me.
U principu ne.
Ipak, ukoliko vrata gledaju ka Chou pravcu, ali NISU u Chou sektoru, tada se može nešto učiniti.
A to morate da proverite sami.
Potražite na netu jpg. 24 mountains feng shui i proverite da li su vam vrata u Chou sektoru.
Ukoliko nisu, javite se na mail: fengshuicentar@hotmail.com sa subjectom: Chou; pa ćemo da vidimo.

Нема коментара:

Постави коментар