четвртак, 17. септембар 2009.

Feng Shui u praksi

Aktivacija prostora
I još nešto u vezi sa aktivacijom prostora. Prostor se može aktivirati i nezavisno od osobe, ali je uvek bolje kada je poznato za KOGA se radi aktivacija, zato što je to tada kao adresa na pismu. Sadržaj postoji, iskazan je na papiru, ali sada sve to treba negde, nekome da stigne.
Uobičajeno, gleda se da se prostor useli na datum koji bi aktivirao njegove potencijale (zato što je useljenje vid aktivacije prostora, takođe). Ukoliko to nije moguće, tada se traži datum aktivacije prostora, ali tako da to bude na korist osobe /radi se o usklađenju energija neba, zemlje i čoveka, tako da sve podržava čoveka, i dan i prostor/.
Ovakve kalkulacije nije lako raditi, zato što su veoma opsežne i zahtevaju puno energije i vremena (treba uskladiti tri različita kvaliteta što je ne retko - mission impossible). Ako se na osnovu cene može zaključiti o kvalitetu neke aktivnosti, onda je dovoljna informacija da moje kolege aktivaciju životnog prostora naplaćuju od 500Eur naviše. O cenama aktivacije poslovnog prostora ne želim čak ni da govorim, one su krajnje individualne i zavise od mnogo faktora.
A da se o aktivaciji prostora još uvek ne govori u feng shui krugovima, zaključićete i sami surfovanjem po netu. Neke tajne pretince teško je otključati, ali je isto tako verovatno i da nema mnogo onih koji to znaju da učine. Tako stoje stvari sa aktivacijom prostora.

Нема коментара:

Постави коментар