четвртак, 17. септембар 2009.

Povoljni datumi SEPTEMBAR & OKTOBAR 2009.
Vreme brzo prolazi, već prođe septembar a ja sam tek sada shvatila da sam propustila da navedem povoljne dane u septembru:-)  Sada nadoknađujem, pa evo povoljnih dana za septembar i oktobar!
23.9. Xin Wei, Open day; umereno povoljan dan, u isto vreme i Year Breaker dan; OK za razgovore, posebno porodične sastanke, intervencije u porodici ili kod prijatelja i suseda, podržava pregovore, odlazak kod lekara i na terapiju... Nije povoljan za rođene u godinama Bivola, a isto kao i 5.10., u sebi nosi opasnost od konflikta.
24.9. Ren Shen, Close day; povoljan dan, posebno za rođene u godinama Zmaja i Pacova; nepovoljan za rođene u godinama i danima Tigra; dan za svođenje računa i završavanje ranije otvorenih stvari, dogovora, pregovora i sličnog.
27.9. Yi Hai, Full day; veoma povoljan dan, koji obećava napredak; odličan za naplaćivanje potraživanja; nepovoljan za rođene u godinama Zmije.
5.10. Gui Wei, Open day; odličan dan, ali još uvek YBD (vidi 23.9.); uglavnom važi sve isto kao za 23.9., osim što je ovaj dan nešto bolji.
6.10. Jia Shen, Close day; povoljan dan, ali nikako ne za operacije i kozmetičke i medicinske intervencije, zato što nosi opasnost od krvarenja; važi uglavnom isto kao za 24.9.
16.10. Jia Wu, Success day; odličan dan, sadrži uticaj koji povoljno deluje na zdravlje, pa se preporučuje svima koji žele da počnu sa novom terapijom, odlaskom na akupunkturu; ok za pomeranje kreveta ka boljem pravcu. Odličan dan za poslovne aktivnosti i inicijativu. Heksagram dana je nebo, Heaven. Nije za rođene u godinama Pacova.
18.10. Bing Shen, Open day; oooooddddličaaaan dan!!!; za sve aktivnosti!; treba ga iskoristiti; sadrži uticaje koji su odlični za ublažavanje zdravstvenih i pravnih problema; kao i problema sa ljudima koji prave probleme; donosi olakšanje i ublažavanje; nije za rođene u godinama i danima Tigra.
30.10. Wu Shen, Open day; još jedan ooooodličannnn dan!; podržava skoro sve aktivnosti, a heksagram Raspršivanje pomaže rasterećenje od obaveza i problema; dan utehe i Plemenitih ljudi; otvara putovanja; nije za rođene u godinama i danima Tigra.

Нема коментара:

Постави коментар