среда, 25. фебруар 2009.

Godišnji uticaji, rezime
Kineska se metafizika zasniva na izmeni i balansu dobrih i loših uticaja. Oni koji poznaju Flying Stars sistem, znaju da ukoliko geomantska karta prostora ima više izuzetno dobrih oblasti, da su tada SVE ostale oblasti veoma loše. Kada prostor nema izuzetno dobre oblasti, obično u njemu tada nema ni posebno loših sektora.
Kao da nam nije dovoljno već to što naš prostor ima dobre i loše oblasti, svaka godina donosi nove energije sa kojima se treba izboriti. Svi ti uticaji izgledaju nekada jako komplikovani, posebno početnicima. Razlog velikoj analitičnosti tvoraca složenih feng shui sistema jeste pre svega – preventiva. Većina pomenutih uticaja je zapravo data uglavnom zbog renoviranja i rekonstrukcije, radi sprečavanja mogućih komplikacija i maksimizovanja dobrog vetra.
Važna komponenta analize godišnjih uticaja jesu datumi. Uz pomoć složenih Ze Ri tehnika moguće je pronaći datum povoljan za početak renoviranja u ODREĐENOJ oblasti. Da ne dužim sada, zaključak je da su datumi OVDE veoma važni, da mogu olakšati i ubrzati radove, ali i da na dugoročnoj osnovi mogu dodati vetar u leđa ukućanima.

Нема коментара:

Постави коментар