субота, 7. фебруар 2009.


Operacija radni sto
tajne prakse: kada premestiti krevet i-ili radni sto
Feng Shui praksa u urbanom okruženju se uglavnom svodi na sugestije u vezi lokacija i pravaca koji odgovaraju klijentima. Maksimum dobrobiti se postiže kada se krevet i radni sto nalaze pre svega u dobroj lokaciji, a zatim i kada gledaju ka nekom od dobrih pravaca.
Zbog loših godišnjih uticaja, nekada smo prinuđeni da menjamo pravac. Laici naravno misle da je svejedno kada se to radi. Ali, NIJE, nikako. Ukoliko zelimo rezultate.
Kada nameravamo da promenimo pravac sedenja ili spavanja, prethodno treba da uzmemo u obzir sledeće faktore:
- Za promenu pravca je ključno odabrati povoljan datum;
- U 2009., nemojte pomerati krevet/radno sto u danima koji su u Clashu (pogledaj jedan od prethodnih postova) sa godinom vašeg rođenja, kao i sa tekućom godinom (dani Koze).
- Ukoliko niste familijarni sa datumima, a poznajete sistem Flying Stars, tada čekajte da u oblast u kojoj se nalazi krevet/radni sto dođu tzv. ’’bele zvezde’’, 1,8 ili 6; najbolje je da su u kombinaciji.
Primer:
Radni sto se nalazi u zapadu sobe, i gleda ka jugozapadu. Vi želite da ga okrenete da gleda u drugom pravcu, samo je pitanje KADA to da učinite.
Najbolji dan i vreme, da bi ’’operacija radni sto bila uspešna’’ jeste mesec kada neka od belih ’’Letećih zvezdi’’ uleti u zapad. To bi bilo...hm...u martu 2009., kada zvezda 6 dolazi u zapad prostora. A dan? Pa, da vidim... ’’javljaju mi se’’ 8., 10. i 12. mart. Ja bih za sebe odabrala 12. mart, pod uslovom da se radi o povoljnom datumu uopšte, i za mene, zbog specifične kombinacije 6 i 1. Sledeći povoljni meseci su avgust, oktobar i decembar. 26. avgust je povoljan dan uopšte kao i za ovu vrstu aktivnosti. Uz podsećanje: važi samo za izmene u zapadu prostora!

Нема коментара:

Постави коментар