недеља, 1. фебруар 2009.

Samo za konsultante: Šta treba znati o Clashu?
Svako ima svoju ’’slepu tačku’’, a feng shui konsultanti nisu izuzetak od tog pravila.
Slepa tačka u prostoru jeste ono mesto koje se nalazi na suprotnoj strani od zemaljske grane godine rođenja (pogledaj 28 planina u mojoj poslednjoj knjizi). Tako npr. kada je neko rođen u godini Petla, njegova slaba tačka se nalazi u oblasti kojom upravlja Zec, koji je sa Petlom u odnosu koji se zove ’’Clash’’. Ovo mesto ’’prebiva’’ u istoku prostora, pa će prostori koji ’’sede’’ u istoku za praktikante rođene u godinama Petla biti ’’no, no’’. U praksi, ovo znači da praktikant rođen u godinama 1945., 1957., 1969. i 1981., NE TREBA da radi prostore koji gledaju ka zapadu, a sede na istoku.
Zašto?
Zato što je velika verovatnoća da će nešto krenuti lošim tokom. Neće dobro očitati orijentaciju. Neće dobro odraditi posao. Negde će, nešto, propustiti.
Zato što je, baš tu, u tom prostoru odraz njegove slabe tačke!
Ovaj ``Clash`` odnos deluje i vremenski i ispoljava se u tzv. ’’ličnim breaker danima’’ , kada ne treba izlaziti na teren i raditi konsultacije. To bi značilo da isti gospodin konsultant rođen u godini Petla, sve dane Zeca treba da izbegava za izlazak na teren.
Zašto? Ma, to sada znate i sami, zar ne?!

Нема коментара:

Постави коментар